Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κονσόλες θα κυκλοφορήσει το Phoenix Point: Behemoth Edition (trailer)

Prime Matter και Snapshot Games θα κυκλοφορήσουν το turn-based strategy game Phoenix Point: Behemoth Edition για PlayStation 4 και Xbox One την 1η Οκτωβρίου 2021. Οι αντίστοιχες εκδόσεις για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S θα λανσαριστούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία, με δυνατότητα δωρεάν αναβάθμισης. Την ίδια ημερομηνία θα γίνει διαθέσιμο το τέταρτο DLC expansion "Corrupted Horizons" για όσους έχουν αποκτήσει τον τίτλο σε PC.

To Phoenix Point: Behemoth Edition θα περιλαμβάνει ένα αντίτυπο του παινιδιού, τα τέσσερα DLC expansions, Blood and Titanium, Legacy of the Ancients, Festering Skies, και Corrupted Horizons, όπως επίσης και αναβαθμισμένη υποστήριξη για controller.




 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*