Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κονσόλες νέας γενιάς θα κυκλοφορήσει το Pumpkin Jack (trailer)

H Headup Games και η Nicolas Meyssonnier ανακοίνωσαν ότι το Pumpkin Jack New-Gen Edition, θα κυκλοφορήσει για PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S στις 27 Οκτωβρίου 2021. Όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους τον τίτλο σε PlayStation 4 ή Xbox One θα έχουν το δικαίωμα δωρεάν αναβάθμισης στην αντίστοιχη έκδοση για συστήματα νέας γενιάς.

Σε PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S θα υπάρχει η επιλογή του Performance Mode με ανάλυση 4Κ στα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Επιπλέον σε PlayStation 5 και Xbox Series X θα υπάρχει και το Quality Mode με ανάλυση επίσης 4K, στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με υψηλότερης ποιότητα εφέ και σκιές με Ray-Tracing.


Πρωταγωνιστής είναι ο Jack, ο μυθικός Pumpkin Lord. Η περιπέτεια θα τον φέρει στο Boredom Kingdom, όπου ακολουθωντας τις οδηγίες του Σατανά θα πρέπει να βοηθήσει το κακό να εξαφανίσει το καλό. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και σε αυτό συμβάλει η χρωματική παλέτα που χρησιμοποιεί η ομάδα ανάπτυξης.

Αν θέλετε να επιβιώσετε, θα πρέπει να εξοικειωθείτε με όλους τους μηχανισμούς του gameplay. Διαφορετικά, το μέλλον του Jack είναι αβέβαιο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*