Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε κύκλο αίματος ο Nicolas Cage στην ταινία Mandy

*
H RLJE Films δημοσίευσε το πρώτο επίσημο trailer για το πολυαναμενόμενο θρίλερ Mandy. Η ήσυχη ζωή του Red (Nicolas Cage) και της Mandy (Andrea Riseborough) παίρνει μια σκοτεινή και επικίνδυνη στροφή όταν ο μανιακός ηγέτης (Linus Roache) μιας οργάνωσης βάζει ως σκοπό να διεισδύσει στο σώμα και το μυαλό της Mandy. Μια σοκαριστική επίθεση στο ζευγάρι οδηγεί σε ένα ατελείωτο κύκλο βίας. Το σενάριο της ταινίας έχει γράψει ο Panos Cosmatos (Beyond the Black Rainbow) και πρωταγωνιστούν οι Nicolas Cage (Mom & Dad, Leaving Las Vegas), Andrea Riseborough (Birdman, Battle of the Sexes), Linus Roache (Homeland, Vikings), Ned Denny (Peaky Blinders, The Women in Black 2: Angel of Death), Olwen Fouéré (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Survivalist), Richard Brake (The Death of Stalin, 31) και Bill Duke (Predator, Commando). Η πρεμιέρα του Mandy στις κινηματογραφικές αίθουσες θα πραγματοποιηθεί στις 14 Σεπτεμβρίου 2018.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*