Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε πολλά νέα projects δουλεύει η Double Fine μετά το Psychonauts 2

*
Η Double Fine που μας προσέφερε πριν από μερικούς μήνες το Psychonauts 2 έχει βάλει ήδη πλώρη για τα επόμενα projects της. Όπως αναφέρεται στην πλατφόρμα crowd-funding Fig, η ομάδα έχει χωριστεί σε διάφορες υπο-ομάδες και έχει ξεκινήσει να δουλεύει σε πολλαπλά νέα παιχνίδια, καθώς της αρέσει να πειραματίζεται και να εξερευνά νέες ιδέες, νέους μηχανισμούς gameplay και νέες προσεγγίσεις στα των εικαστικών. Ο ίδιος ο Tim Schafer είχε δηλώσει πρόσφατα πως θέλει η ομάδα του να δουλέψει σε κάτι «φρέσκο» και το οποίο θα εκπλήξει τους πάντες, ενώ είχε επιβεβαιώσει από τότε πως στο άμεσο μέλλον το team του θα χωριστεί για να εργαστεί πάνω σε πολλαπλά projects. Υπενθυμίζεται πως η Double Fine ανήκει στην Microsoft από το 2019 και πως τα παιχνίδια της που θα κυκλοφορήσουν από εδώ και στο εξής θα είναι διαθέσιμα μόνο στις κονσόλες Xbox και το PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*