Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε συσκευές iOS και Android το Fortnite Battle Royale

*
H developer Epic Games ανακοίνωσε ότι το δημοφιλές free-to-play multiplayer game Fortnite Battle Royale πρόκειται να κυκλοφορήσει για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και Android. O τίτλος θα είναι διαθέσιμος σε smartphones και tablets, με την Epic Games να υπόσχεται την ίδια ακριβώς εμπειρία με αυτη που απολαμβάνουν οι κάτοχοι PlayStation 4, Xbox One, PC και Mac. Μάχες με τη συμμετοχή έως 100 παικτών, ίδιο gameplay, χάρτες, περιεχόμενο και εβδoμαδιαία updates. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από τις 12 Μαρτίου να δηλώσουν συμμετοχή στην iOS beta, ενώ η αντίστοιχη για Android θα ερθει μετά από μερικούς μήνες. Επιπλέον θα υπάρχει cross-play μεταξύ PlayStation 4, PC, Mac, iOS και Android, κάτι που σημαίνει ότι θα μπορείτε να παίξετε με παίκτες από τις ανωτέρω πλατφόρμες όχι μόνο ως αντίπαλοι αλλά και σε συνεργασία. Δυστυχώς από τη λίστα του cross-play απουσιάζει το Xbox One, γεγονός που ίσως και να οφείλεται στις σχετικές ευχαριστίες της Epic, ότι "Η λειτουργία cross-platform παρέχεται σε συνεργασία με τους φίλους μας στη Sony". Βέβαια μην ξεχνάμε ότι στο πρόσφατο παρελθόν, η Sony είχε απορρίψει αντίστοιχες προτασεις για παιχνίδια όπως το Minecraft και το Rocket League, λογω προβληματισμών για την ασφάλεια νεαρών παικτών που παίζουν στην πλατφόρμα της.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Fortnite
    • 16+ pegi 16+
      • 6.8 RATING
        ΧΡΗΣΤΩΝ (2)
      • ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ
    ΕΠΙΣΗΜΟ SITE http://fortnitegame.com/ FOLLOWERS 1 ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*