Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε τρεις πόλεις η διεξαγωγή των The Game Awards 2020

*
Όπως ανακοινώθηκε, τα φετινά The Game Awards θα πραγματοποιηθούν στις 10 Δεκμεβρίου, μόλις λίγες εβδομάδες μετά το λανσάρισμα της νέας γενιάς κονσολών. Λόγω των δεδομένων που έχει δημιουργήσει η πανδημία του COVID-19, το show θα είναι αποκλειστικά ψηφιακό και θα μεταδοθεί ζωντανά από 45 διαφορετικές πλατφόρμες.

Η γιορτή του gaming θα φιλοξενηθεί από τρεις πόλεις. Λος Άντζελες, Τόκιο και Λονδίνο. Το stream θα είναι ποιότητας 4K UHD και θα υπάρχουν ζωντανές παρουσιάσεις, ερμηνείες από μουσικά συγκροτήματα και εννοείται ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών.


Μέσα σε όλα και ένα νέο βραβείο, με το όνομα Innovation in Accessibly, μέσω του οποίου θα αναγνωρίζονται οι προσπάθειες των developers να κάνουν το gaming προσβάσιμο από όλο και μεγαλύτερο κοινό. Επιπλέον, για μια ακόμα φορά τα The Game Awards θα λειτουργήσουν ως η πύλη για ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο playable game content, in-game drops, demos και live streams. Δεν θα λείψουν και οι εκπτώσεις για όλες τις γνωστές πλατφόρμες, μέσω του The Game Awards Sale.

Αποκλειστικοί παραγωγοί των The Game Awards είναι οι Geoff Keighley και Kimmie Kim. Ο LeRoy Bennett επιστρέφει ως creative director για έκτο συνεχόμενο έτος και ο Richard Preuss θα έχει το ρόλο του director για τέταρτη χρονιά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*