Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικά νέα για τη σειρά Borderlands προαναγγέλει ο Randy Pitchford, CEO της Gearbox

*
O Randy Pitchford, CEO της Gearbox άφησε υπαινιγμούς για έξελίξεις γύρω από τη σειρά Borderlands, λέγοντας ότι "δουλεύουν σε κάτι μεγάλο". Πιο κάτω υπάρχει ένα tweet από τον λογαριασμό του Randy Pitchford, που απαντάει στις φήμες ότι η Gearbox να αναθέσει σε άλλο studio την ανάπτυξη ενός νέου Borderlands spin-off. Ο Pitchford αρνήθηκε τις φήμες, αφήνοντας να εννοηθεί πως η Gearbox δουλεύει πάνω σε κάτι άλλο σχετικό με τη σειρά Borderlands.

Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι ίσως πρόκειται για το Borderlands 4. Για την ώρα η εταιρεία είναι απασχολημένη με την προσθήκη νέου περιεχομένου στο Borderlands 3, που από τον Νοέμβριο είναι διαθέσιμο και σε κονσόλες νέες γενιάς, δηλαδή PlayStation 5, Xbox Series S και Xbox Series X, με γραφικά ανάλυσης 4Κ στα 60fps.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*