Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντικές βελτιώσεις ταχύτητας στο dashboard του Xbox Series X (trailer)

Η Microsoft αποκάλυψε το dashboard και το software UI που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο Xbox Series X. Η εταιρεία σκοπεύει να ακολουθήσει την επιτυχημένη συνταγή του Xbox One με υποσχέσεις για βελτιώσει την ταχύτητα αλλά και στογγυλεμένα στοιχεία του UI.

Το τμήμα home του Xbox Series X θα φορτώνει 50% πιο γρήγορα σε σχέση με το Xbox One και επιπλέον η Microsoft έχει μειώσει το footprint του home screen, του guide και του Store, κάτι που σημαίνει ότι χρησιμοποιούν 40% λιγότερη μνήμη.


Οι βελτιώσεις στην ταχύτητα σημαίνουν ότι η μετάβαση από τα παιχνίδια στο home screen θα πραγματοποιείται κατά 33% πιο γρήγορα σε σχέση με σήμερα. Ακόμα, η Microsoft προσπαθεί να μειώσει την όποια προσπάθεια απαιτείται για την ανάγνωση κειμένου, με στρογγυλεμένα στοιχεία του UI και βελτιωμένα animations στο dashboard. Αυτό περιλαμβάνει και ένα μεγάολο update στο Xbox store που ήδη έχει μπει σε φάση δοκιμών. Επίσης αλλαγές υπάρχουν στο Xbox guide, όπου πλέον τα parties και τα chats βρίσκονται στο ίδιο tab.

Το να μοιράζεται κάποιος game clips στο Xbox One δεν ήταν η πιο εύκολη διαδικασία και η Microsoft ετοιμάζεται να δώσει λύση με την υιοθέτηση του "Xbox Experience". Τώρα όταν καταγράψετε ένα game clip στην κονσόλα, αυτό θα μπορεί να σταλεί αυτομάτως στο τηλέφωνό σας και έτσι θα μπορέσετε να το αναρτήσετε εύκολα και γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλα τα updates θα κυκλοφορήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες και οι μεγάλες αλλαγές στις ταχύτητες αφορούν κυρίως το Xbox Series X, για το οποίο ακόμα δεν γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας του και την τιμή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*