Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική άνοδος για τον τομέα Xbox μέσα στο lockdown

*
Μετά από αρκετά τρίμηνα που είδαν το Xbox να είναι από τα λίγα τμήματα της Microsoft που σημειώνει πτώση σταθερά, ήρθε η ώρα της ανόδου και μάλιστα μέσα στo lockdown. Όπως μαρτυρούν τα οικονομικά αποτελέσματα που ανακοίνωσε η αμερικανική εταιρεία, το Xbox κατάφερε να κλείσει το οικονομικό έτος με ένα τρίμηνο ανόδου. Ας τα δούμε αναλυτικά. Ο τομέας του “More Personal Computing” που περιλαμβάνει το gaming, τα Windows και το Surface κατάφερε να σημειώσει άνοδο 64% σε σχέση με την περσινή περίοδο και να κάνει 12.9 δισεκατομμύρια τζίρο. Το Xbox hardware κινήθηκε 49% πάνω σε σχέση με πέρσι και συνολικά η Microsoft κινήθηκε στο +14%. Μάλιστα, ο CEO της εταιρείας, Satya Nadella, αποκάλεσε το τέταρτο τρίμηνο εντυπωσιακό για το gaming, όπου και σημειώθηκε ρεκόρ ανάπτυξης για τους συνδρομητές και στην υπηρεσία Xbox Game Pass για κονσόλες και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*