Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική διαρροή από τη Nintendo δίνει πληροφορίες για τους λόγους χρήσης των friend codes και για Wii και N64

*
Ένα μεγάλο πακέτο αρχείων από τους servers της Nintendo έχει κάνει ήδη την εμφάνισή του στα «σκοτεινά» σοκάκια του διαδικτύου, δίνοντας παραπάνω πληροφορίες για τα friend codes, το Wii και το N64. Στα αρχεία αυτά περιλαμβάνονται design documents και source code για το Wii, καθώς και αναλυτικά σχέδια από το hardware του. Ακόμη, ανέβηκαν στο διαδίκτυο hardware test demos για το Nintendo 64, αλλά και πληροφορίες για την προετοιμασία που έγινε για την κυκλοφορία του GameCube. Στο leak περιλαμβάνονταν ακόμη λειτουργικά ROMs για διάφορα N64 hardware/test demos, όπως αυτό που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια.



Ο όγκος των αρχείων που διέρρευσαν φτάνει τα 3GB και κανείς δεν ξέρει αν υπάρχουν και άλλα που θα αποκαλυφθούν τις επόμενες μέρες. Η Nintendo δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη επίσημα πάντως.

Σε ό,τι αφορά τα friends codes, μέσα στα leaks εμφανίστηκε και μια παρουσίαση που δικαιολογεί γιατί η Nintendo αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα friend codes αντί για τα πραγματικά ονόματα των χρηστών. Η υπηρεσία που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 2006 στο Wii και συνεχίζει μέχρι και σήμερα στο Nintendo Switch θεωρήθηκε πιο λογική, καθώς στο ενδεχόμενο ονομάτων θα υπήρχαν επιπλοκές. Τους λόγους, μπορείτε να τους δείτε στο παρακάτω slide.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*