Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική διαρροή πληροφοριών για το φετινό Call of Duty

*
Η Activision μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επίσημα ακόμη το Call of Duty του 2020, ωστόσο ο Xclusive Age, ένας από τους πλέον αξιόπιστους YouTubers του franchise, έδωσε στη δημοσιότητα αρκετές και σημαντικές πληροφορίες. Το video του ανέβηκε και πλέον έχει γίνει απόρρητο, ωστόσο τα στοιχεία που παρουσίασε έχουν καταγραφεί. Αναλυτικά λοιπόν, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στο τρίτο τρίμηνο του 2020 (και όχι στο τέταρτο, όπως συνηθίζεται), βρίσκεται σε αρκετά καλό στάδιο ανάπτυξης ενώ έχει προχωρήσει και το development για το κομμάτι των multiplayer χαρτών. Το single player τμήμα του είναι σχεδόν fully playable, ενώ επιβεβαιώθηκε πως ο τίτλος θα φέρει Campaign, Multiplayer και Zombies Modes, καθώς και το Call of Duty Warzone, το battle royale mode της σειράς. Η εκτίμηση είναι πως ο τίτλος θα αποκαλυφθεί στο πλαίσιο του event της Microsoft τον Ιούλιο. Μπορείτε να βρείτε όλες τις πληροφορίες του leak, με ένα click εδώ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*