Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σημαντική μείωση των χρόνων φόρτωσης σε first party τίτλους του PlayStation 4

*
Όπως φαίνεται, μέσω ενός νέου patch έχουν βελτιωθεί σημαντικά οι χρόνοι φόρτωσης first party τίτλων του PlayStation 4, όπως το The Last of Us: Remastered και το Until Dawn. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι πρόσφατα η αρχική οθόνη του The Last of Us: Remastered φόρτωνε σε ένα λεπτό, ενώ τώρα η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μόλις 14 δευτερόλεπτα. Ανάλογη η κατάσταση και στο Until Dawn, ενώ αυτό έχει παρατηρηθεί και στο God of War.

Πολλοί πιστεύουν ότι αυτό οφείλεται στο νέο σύστημα συμπίεσης δεδομένων που λέγεται ότι έχει ενεργοποιηθεί, με αφορμή την επικείμενη κυκλοφορία του PS5 και το backwards compatibility. Υπάρχουν πολλοί που υποστηρίζουν ότι η τεχνική αυτή χρησιμοποιήθηκε και στην ανάπτυξη του Ghost of Tsushima.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*