Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκέψεις για cloud streaming από την Activision

*
Στην οικονομική σύσκεψη της Activision για επενδυτές και αναλυτές, ο Chief Operating Officer Coddy Johnson ρωτήθηκε για τις σκέψεις της εταιρείας σχετικά με το cloud streaming των παιχνιδιών της. Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο, η Activision θεωθεί πως το cloud streaming είναι πολύ θετικό για τη βιομηχανία του gaming και ειδικότερα για την ίδια, καθώς επίσης πως θα βοηθήσει στην εξέλιξη του τομέα του gaming. Ο Johnson σημείωσε πως αυτό θα βοηθήσει το κοινό που δεν έχει κονσόλα ή PC να παίξει παιχνίδια πιο εύκολα, ενώ όσοι έχουν στην κατοχή τους κάποια κονσόλα ή PC θα βοηθηθούν χάρη σε μια πιο προσβάσιμη εμπειρία καθώς περισσότερο υλικό θα είναι διαθέσιμο. Συνεχίζοντας, δήλωσε πως η Activision θεωρεί πως βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο ζήτημα cloud streaming όταν έρθει η ώρα του, χάρη στα δυνατά franchises και τα player communities, καταλήγοντας στο γεγονός ότι η τεχνολογία γύρω από το cloud streaming θέλει ακόμα δουλειά πριν εδραιωθεί στο mainstream κοινό.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*