Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκεπτικός ο Phil Spencer για τις κυκλοφορίες videogames του 2021

*
Ο Phil Spencer εκφράζει την έντονη ανησυχία του, ότι αυτά που θα πληγούν περισσότερο από την κατάσταση που επικρατεί λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, θα είναι τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021.

Ο ίδιος θεωρεί πως δεν θα υπάρξει ιδιαίτερο πρόβλημα με όσους τίτλους έχει προγραμματιστεί να λανσαριστούν το καλοκαίρι και το προσεχές φθινόπωρο, όμως όσοι αναμένονται το επόμενο έτος, ίσως έχουν μείνει ήδη πίσω σε τομείς όπως το motion capture work ή η σύνθεση της μουσικής.


Αυτό που εύχεται ο Spencer είναι τα studios να μπορέσουν να προσαρμοστούν γρήγορα στην υφιστάμενη κατάσταση και εκφράζει τη βεβαιότητά του πως η βιομηχανία gaming θα συνεχίσει να προσφέρει στο κοίνο τίτλους σε σταθερή ροή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*