Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκοτεινό το περιβάλλον του Path of Exile 2 (trailer)

Η Grinding Gear Games δημοσίευσε ένα νέο trailer για το Path of Exile 2, στο οποίο παρουσιάζει αρκετό gameplay αλλά και ορισμένες σκηνές από το story του παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα dungeon crawler action RPG, που είχε αποκαλυφθεί επίσημα τον Νοέμβριο του 2019, ενώ είχε προγραμματιστεί και μία beta για το 2020, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Η εταιρεία αναφέρει πως δεν μπορεί να ανακοινώσει ημερομηνία κυκλοφορίας αυτή τη στιγμή, όμως πρόκειται να διοργανώσει μία beta στις αρχές του 2022.

Το storyline του θα αποτελείται από 7 acts και θα υποστηρίζει και όλα τα expansions του πρώτου τίτλου που έχουν κυκλοφορήσει από το 2013. Το Path of Exile 2 θα φέρει ακόμη 19 νέες Ascendancy Classes, ένα νέο Skill Gem system και αρκετά ακόμη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο ιδρυτής της Grinding Gear, Chris Wilson, σημείωσε πως στόχος είναι η κυκλοφορία του τόσο στα σημερινά συστήματα, όσο και στη νέα γενιά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*