Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σοβαρά παράπονα από τον Patrice Desilets για ορισμένα reviews του Ancestors: The Humankind Odyssey

*
Ο Patrice Desilets, δημιουργός του Ancestors: The Humankind Odyssey, εκφράζει σοβαρά παράπονα για ορισμένα reviews του παιχνιδιού. Πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει οτι ορισμένοι reviewers δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το παιχνίδι και έκαναν κριτική για features που δεν υπάρχουν.

Το σκορ του Ancestors: The Humankind Odyssey στο Metacritic είναι 64, και ο Desilets σημειώνει χαρακτηριστικά οτι κάποιοι ανακάλυψαν οτι μπορείς να καβαλήσεις άλογα με σκοπό την μετακίνηση, τη στιγμή που κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο παιχνίδι. Προχωρώντας παρακάτω είπε οτι ορισμένες κριτικές ήταν ιδιαίτερα σκληρές και ορισμένοι αδίκησαν το Ancestors συγκρίνοντάς το με τίτλους Assassin’s Creed.


"Είμαστε ένα studio 35 ατόμων και ορισμένοι περίμεναν ένα παιχνίδι στα πρότυπα των Assassin’s Creed. Αυτό είναι αδύνατο. Πήραμε μερικές δύσκολες αποφάσεις προκειμένου το παιχνίδι να φτάσει στα χέρια του κοινού και θέλαμε να προσφέρουμε κάτι διαφορετικό", ήταν τα λόγια του Desilets.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*