Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σπάει ρεκόρ ο αριθμός των ταυτόχρονων παικτών του Lost Ark στο Steam

*
Το Lost Ark ξεπέρασε τους 1 εκ. ταυτόχρονους παίκτες, μόλις 24 μετά το λανσάρισμά του, γεγονός που το καθιστά ως το δεύτερο δημοφιλέστερο παιχνίδι του Steam, με βάση το συγκεκριμένο νούμερο. Το λανσάρισμα του MMO στις δυτικές χώρες, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας ανάμεσα στην Amazon Games και τη Smilegate RPG που πραγματοποίησε τη μετάφραση. Πλέον ξεπέρασε το αντιστοιχο ρεκόρ των Counter-Strike: Global Offensive και Dota 2, που συνήθως κυριαρχούν στους πίνακες με τους ταυτόχρονους παίκτες.

Το Lost Ark είναι τόσο δημοφιλές που παρουσιάστηκαν προβλήματα στους servers του. Μετράει 1.311.842 ταυτόχρονους παίκτες, μπροστά από το ρεκόρ του CS:GO που είναι 1.308.963 αλλά και του Dota 2 με 1.295.114, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύει το SteamDB. Ο επόμενος στόχος είναι το ρεκόρ του PUBG, που βρίσκεται για την ώρα πολύ μακριά, με 3.257.248 ταυτόχρονους παίκτες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*