Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σπάνια έκδοση του Super Mario Bros. πουλήθηκε έναντι 114 χιλιάδων δολαρίων (photo)!

*
Ένα αντίτυπο του πρώτου Super Mario Bros. πουλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 114 χιλιάδων δολαρίων, σπάζοντας κάθε προηγούμενο ρεκόρ τιμής για ένα μόνο video game. Η σφραγισμένη έκδοση πουλήθηκε μέσω των Heritage Auctions σε έναν ανώνυμο πλειοδότη, αφού αξιολογήθηκε με 9.4, δηλαδή πως βρισκόταν σε κατάσταση σχεδόν σαν καινούργιο. Το game θεωρείται δε ακόμη πιο συλλεκτικό λόγω του χαρτονιού της συσκευασίας, το οποίο και χρησιμοποιούταν πριν γίνει standard το πλαστικό περιτύλιγμα. Η εταιρεία που ανέλαβε τη δημοπρασία εκτιμά ότι το εν λόγω αντίτυπο δημιουργήθηκε λίγο μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και πριν μπει το πλαστικό στη γραμμή παραγωγής. Δείτε το σχετικό tweet με μια φωτογραφία του σπάνιου προϊόντος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*