Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στέλεχος THQ Nordic: «Ερωτήματα για το μοντέλο Xbox Series X/S, ο SSD του PS5 η πιο σημαντική πρόοδος»

*
Με τα Xbox Series X, Xbox Series S και PS5 στην αγορά, ολοένα και περισσότερα στελέχη εταιρειών τοποθετούνται για το μέλλον της αγοράς. Ο Reinhard Pollice της THQ Nordic, executive producer του Chronos: Before the Ashes (Gunfire Games) σημείωσε πως κατανοεί τις ανάγκες για το μοντέλο λανσαρίσματος δύο διαφορετικών κονσολών από πλευράς Microsoft, ωστόσο δεν είναι σίγουρος το πως και πόσο θα το υιοθετήσει η βιομηχανία. «Από πλευράς development, είναι καλύτερο να εστιάζεις σε ένα setup. Δεν είμαι σίγουρος αν η βιομηχανία μπορεί να υιοθετήσει το μοντέλο δύο next-gen κονσολών για μια εταιρεία», σημείωσε χαρακτηριστικά. Μάλιστα, συμπλήρωσε λέγοντας πως «ο SSD του PS5 είναι το μεγάλο πλεονέκτημα σε αυτή τη γενιά. Οι χρόνοι φορτώματος ήταν μέχρι σήμερα μεγάλοι και μία λύση σε αυτό το πρόβλημα θα είναι σημαντική».

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*