Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στέλεχος της Microsoft αναφέρει κυκλοφορία του Xbox Series X τον Νοέμβριο

*
Το Xbox Series X παραμένει στο στόχο κυκλοφορίας μέσα στην εορταστική περίοδο του 2020 και στέλεχος της εταιρείας φαίνεται πως μαρτύρησε τη διάθεση για τον Νοέμβριο. Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης ενημέρωσης της εταιρείας για τα αποτελέσματα στο τέταρτο τρίμηνο του προηγούμενου οικονομικού έτους, η CFO Amy Hood σημείωσε πως «το Xbox Series X θα κυκλοφορήσει στις γιορτές με το μεγαλύτερο lineup οποιασδήποτε κονσόλας». Στη συνέχεια, ωστόσο, σε ερώτηση της δημοσιογράφου Diana Bass από το Bloomberg, σημείωσε τον Νοέμβριο. Κάτι τέτοιο σημείωσε και η ίδια η δημοσιογράφος στο Twitter.





Υπενθυμίζεται πως ο Νοέμβριος δεν αποτελεί κάποια έκπληξη, αφού και στην περίοδο των εορτών περικλείεται, αλλά η Microsoft έχει κυκλοφορήσει κι άλλες φορές κονσόλα μέσα σε αυτόν τον μήνα. Συγκεκριμένα, το αρχικό Xbox κυκλοφόρησε στις 15 Νοεμβρίου, το Xbox 360 στις 22 Νοεμβρίου και το Xbox One στις 22 Νοεμβρίου, επίσης. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • sdragon
    • Η πλάκα είναι ότι ακούω συνέχεια αυτό το μεγάλο lineup. Πέρα από το Halo δεν υπάρχει άλλο first party game πριν το launch. Τα υπόλοιπα που έδειξαν χτες θα βγουν μετά από χρόνια. Εκτός και αν θεωρούν τα third party games ως console launch.

      • Nintendotaliban
      • Το κουπί θα το τραβήξουν τα cyberpunk και valhalla στο launch,αυτό είναι σίγουρο.Δε βλέπω με ποιο τρόπο το halo θα το κάνει αυτό,όταν η ίδια η ms βγήκε και είπε ότι είναι παιχνίδι με ορίζοντα 10ετίας...Όλα τα άλλα έχουν προθεσμία ανάπτυξης 2 χρόνων και,μόνο το gamepass είναι το τυράκι για την προσμονή,που θα παίξει καθοριστικό ρόλο αν πάνε τα παιχνίδια σε 70άρια και πάνω.

*