Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $19 εκ. ο τζίρος του Prison Architect

Η Introversion Software αποκάλυψε ότι το Prison Architect πούλησε -όσο βρισκόταν σε φάση alpha- πάνω από 1.25 εκ. αντίτυπα. Σύμφωνα με τον συνιδρυτή του στούντιο Mark Morris, ο τίτλος έχει αποφέρει έσοδα της τάξης των $19 εκατομμυρίων πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του την επόμενη εβδομάδα. Το Prison Architect εμφανίστηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2012 και η πρόσβαση μέσω Steam στην πρώτη alpha version κόστιζε $30, ενώ προσέφερε reward tiers (όπως στο Kickstarter) μέχρι τα $1.000. Μέσα μόλις σε τρεις μέρες το ποσό εκτοξεύθηκε στα $100.000. Μετά από τρία χρόνια ανάπτυξης και 36 alpha builds, το project "έσωσε" το στούντιο από χρεοκοπία και πλέον τα μέλη της ομάδας μπορούν να επιστρέψουν με πλήρη απασχόληση.



Η Introversion Software προτίθεται να συνεχίσει να υποστηρίζει το Prison Architect, αν και μετά από πέντε χρόνια ανάπτυξης σε έναν τίτλο, ο Chris Delay (συνιδρυτής της Introversion) ανυπομονεί να ασχοληθεί με κάτι νέο, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα συνεχίσει να δουλεύει πάνω στο project του. Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί ότι η Introversion είναι υπεύθυνη για μια σειρά από αξιόλογα games, όπως τα Darwinia και Uplink.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*