Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα $25 χιλ. η ελάχιστη χρέωση της Sony στους devs για την προώθησή τους στο PlayStation Store

*
Μια όχι και τόσο ικανοποιητική πλευρά του να είσαι developer έδειξε ο publisher του indie game Neon Doctrine, Iain Garner καθώς άνοιξε πυρά εναντίον της Sony- όπως αφήνει να εννοηθεί- για τις τακτικές που ακολουθεί στο PlayStation Store.

Ο Iain Garner μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter αναφέρει πως το “Platform X”, ξεκαθαρίζοντας πως δεν αφορά την Microsoft, μέσω ενός σχόλιου για το game pass, παρουσίασε όσα προβλήματα έχει αντιμετωπίσει με την πλατφόρμα με σκοπό να κυκλοφορήσει τα παιχνίδια του. Ο Garner σε αρκετά post του αναφέρει πως η “πλατφόρμα Χ” δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για το τρόπο που η κάθε εταιρεία θέλει να διαχειριστεί τα προϊόντα της, ενώ για να μπορέσει να προωθηθεί στο store θα πρέπει να καταβάλει τουλάχιστον το ποσό των 25 χιλιάδων δολαρίων συν 30% επί των κερδών. Παράλληλα, ο Garner προσθέτει πως ένας publisher θα πρέπει να πιέσει αρκετά για μια πιθανή έκπτωση με την ελπίδα να γίνει δεκτή.

Αν και η επιτυχία της Sony είναι μεγάλη, ο Iain Garner αναγνωρίζει το γεγονός αυτό, χωρίς ωστόσο να είναι ικανοποιημένος για τις τακτικές και την διαφάνεια που διατηρεί η Sony με τους συνεργάτες της.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*