Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 10 εκ. οι συνδρομητές της υπηρεσίας Nintendo Switch Online

*
Από την ημέρα που λανσαρίστηκε η υπηρεσία Nintendo Switch Online, δηλαδή το Σεπτέμβριο του 2018, ο αριθμός των συνδρομητών της αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς. Όπως ανακοίνωσε η ιαπωνική εταιρεία κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων της, ο σχετικός αριθμός έχει φτάσει τα 10 εκατομμύρια. Το νούμερο είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τα 9,8 εκατομμύρια συνδρομητές το τέλος του οικονομικού έτους 2018.

Όσον αφορά τις συνολικές πωλήσεις του Nintendo Switch, αυτές έχουν φτάσει τα 37,74 εκατομμύρια συστήματα, κάτι που σημαίνει πως η αναλογία συνδρομητών της online υπηρεσίας και κατόχων κονσόλας είναι περίπου 1/4. Σας θυμίζουμε οτι εκτός από πρόσβαση σε online multiplayer περιεχόμενο για όσους τίτλους αυτό υπάρχει, η υπηρεσία Nintendo Switch Online παρέχει πρόσβαση σε τίτλους του NES και cloud backups.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • vonzuchter
    • ψιλοαχρηστη η υπηρεσια , αλλα ειναι παμφτηνη. και λογικο γιατι δεν προσφερει και τιποτα. Τα παιχνιδια ΝΕS εχουν γερασει πολυ δεν ειναι playable πλεον , με ελαχιστες εξαιρεσεις. Αν ειχαν βαλει SNES θα ειχε γινει χαμος , αν ειχαν βαλει Ν64 ο κακος χαμος. Για πρωτη προσπαθεια καλα ηταν.

*