Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 120fps το Call of Duty: Warzone στο Xbox Series X, αλλά όχι και στο PS5

*
H Infinity Ward πρόσθεσε υποστήριξη για 120fps στην έκδοση του Call of Duty: Warzone για Xbox Series X. Το εν λόγω χαρακτηριστικό δεν περιλαμβάνεται στα πρόσφατα patch notes του Call of Duty: Modern Warfare, παρατηρήθηκε όμως από παίκτες του δημοφιλούς battle royale, οι οποίοι απόκτησαν τη νέα κονσόλα της Microsoft. Επιπλέον, στο Microsoft Store αναφερεται υποστήριξη για 120fps τόσο στο Warzone όσο και στο Modern Warfare.

Το ίδιο δεν συμβαίνει και στο PS5, όπου το παιχνίδι τρέχει στα 60fps, όπως συμβαίνει και στο PS4. Δεν αποκλείεται βεβαίως η επιλογή να υπάρχει αλλά να απαιτείται νέο patch για την ενεργοποίησή της. Προς το παρόν, ούτε η Infinity Ward ούτε και η Activision έχουν σχολιάσει κάτι για το θέμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*