Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 148 εκ. downloads τον πρώτο μήνα έφτασε το Call of Duty: Mobile

*
Το Call of Duty: Mobile φαίνεται πως κέρδισε την εμπιστοσύνη και το ενδιαφέρον του κοινού, αφού μέσα στον πρώτο μήνα κατάφερε να πιάσει τα 148 εκατομμύρια downloads. Πρόκειται για το mobile game με τη δεύτερη καλύτερη επίδοση μετά από το Pokémon Go που εμφανίστηκε το 2016. Σε σύγκριση με αντίστοιχα shooters σε φορητές συσκευές, το PUBG κατάφερε να φτάσει τα 60.7 εκ. downloads μέσα στον πρώτο μήνα διάθεσης, ενώ στο ίδιο χρονικό διάστημα το Fortnite άγγιξε τα 35 εκ. downloads. Το Call of Duty: Mobile κυκλοφόρησε την 1η Οκτωβρίου και άγγιξε την πρώτη μέρα τα 2 εκ. εγκαταστάσεις, την δεύτερη μέρα τα 20 εκ. και την τρίτη τα 35 εκ. Μάλιστα, μέσα στην πρώτη εβδομάδα, ο αριθμός των downloads έφτασε στα 100 εκατομμύρια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*