Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 189 δολάρια το Xbox One S για την Black Friday

*
Σε λίγες ημέρες πλησιάζει η Black Friday και όπως είναι λογικό όλες οι εταιρείες, μεταξύ των οποίων και η Microsoft, αρχίζουν να ετοιμάζουν - διαφημίζουν τις προσφορές που θα είναι διαθέσιμες για το καταναλωτικό κοινό. Βέβαια, όπως πάντα οι εκπτώσεις θα ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα και θα περιλαμβάνουν διάφορα προϊόντας της εταιρείας, από κονσόλες, παιχνίδια μέχρι και περιφερειακά. Πιο συγκεκριμένα, από τις 23 μέχρι τις 27 Νοεμβρίου η τιμή του Xbox One S θα είναι η χαμηλότερη που έχει υπάρξει ποτέ, καθώς το μοντέλο των 500GB θα πωλείται έναντι του ποσού των 189 δολαρίων με χειριστήριο, ένα μήνα δωρεάν πρόσβαση στο Xbox Game Pass και 14 ημέρες Xbox Live Gold. Συγκεκριμένα καταστήματα του λιανεμπορίου θα προσφέρουν στο πακέτο -επιπλέον- και έναν τίτλο.



Οι προσφορές θα συνεχιστούν και στην αγορά ψηφιακών παιχνιδιών, καθώς οι ενεργοί συνδρομητές του Xbox Live θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν από τις 17 του μηνός με έκπτωση έως και 65%, πάνω από 500 games για τα Xbox One και Xbox 360, ενώ μείωση τιμών θα λάβουν και τα περιφερειακά της κονσόλας, οι συνδρομές, οι ταινίες και άλλα. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*