Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 2.65 δισ. δολάρια τα έσοδα του Pokémon GO μέσα σε 3 χρόνια

*
Μπορεί το Pokémon GO να μην κυριαρχεί στην επικαιρότητα πλέον, αλλά τα έσοδα που έχει αποφέρει είναι πραγματικά εντυπωσιακά. Σύμφωνα με πρόσφατη οικονομική ανάλυση, το mobile game έχει αποφέρει στα 3 πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του 2.65 δισ. δολάρια, κάτι που σημαίνει πως οι gamers ξοδεύουν κατά μέσο όρο περί τα 2.4 εκ. δολάρια ανά ημέρα.

Όπως εκτιμάται, η αγορά της Αμερικής συνεισφέρει κατά 35% στα έσοδα με ποσό που υπολογίζεται στα 928 εκατομμύρια δολάρια και ακολουθεί η Ιαπωνία με 29% και 779 εκατομμύρια δολάρια και μετά η Γερμανία με 6% και 159 εκατομμύρια δολάρια. Σε ότι αφορά τα λειτουργικά, το 1.43 δισ. δολάρια ήρθε από το Google Play και το 1.22 δισ. δολάρια από το iOS.


Κάτι που αξίζει ακόμη να σημειωθεί πως μόνο φέτος, το παιχνίδι κατάφερε να κινείται ανοδικά πετυχαίνοντας αύξηση κατά 395 εκατομμύρια δολάρια από όλες τις αγορές παγκοσμίως, κάτι που μεταφράζεται σε άνοδο 19% από χρόνο σε χρόνο. Τέλος, η Sensor Tower αναμένει τα έσοδα να φτάσουν τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2019.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*