Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 29 εκ. αντίτυπα το Red Dead Redemption 2 και στα 8 εκ. το Borderlands 3

*
Σύμφωνα με στατιστικά, τον Νοέμβριο του 2019 το Red Dead Redemption 2 είχε εκδώσει 26.5 εκατομμύρια αντίτυπα και από ότι φαίνεται η κυκλοφορία του σε PC και Stadia εκτόξευσε αυτούς τους αριθμούς στα 29 εκατομμύρια. Φυσικά, πρέπει να συνυπολογιστούν και οι ψηφιακές πωλήσεις του τίτλου οι οποίες έφτασαν το 1 εκατομμύριο, έπειτα από την κυκλοφορία του σε Epic Games Store, Rockstar Launcher και Steam.

Άλλος ένας τίτλος που διανέμεται από την Take-Two Interactive και γνωρίζει εντυπωσιακή επιτυχία δεν είναι άλλος από το Borderlands 3, το οποίο κατάφερε να εκδώσει 8 εκατομμύρια αντίτυπα μέχρι σήμερα, από τη μέρα κυκλοφορίας του πίσω στον Σεπτέμβρη του 2019. Αξίζει να σημειωθεί πως η βάση παιχτών του παιχνιδιού βλέπει αύξηση κατά 50% συγκριτικά με τον προκάτοχό του, Borderlands 2, στο ανάλογο χρονικό διάστημα. Εννοείται πως προβλέπονται ακόμα περισσότερες πωλήσεις στο άμεσο μέλλον καθώς τον περασμένο Δεκέμβριο κυκλοφόρησε η έκδοση του Google Stadia, ενώ έρχεται και η έκδοση του Steam μέσα στους επόμενους μήνες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*