Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 3.5 δισ. δολάρια ο τζίρος των eSports μέχρι το 2025, σύμφωνα με νέα έρευνα

*
Η ανάπτυξη των eSports συνεχίζεται και όπως μαρτυρά νέα έρευνα, ο τζίρος που δημιουργούν θα φτάσει τα 3.5 δισ. δολάρια μέχρι και το 2025. Η εταιρεία Jupiter Research σημειώνει πως οι τζίροι από τον κυβερνοαθλητισμό θα εκτιναχθούν στο +70% μέσα στα επόμενα χρόνια και από τα 2.1 δισ. δολάρια του σήμερα θα συνεχίζουν να κινούνται ανοδικά και για την επόμενη τετραετία. Στα νούμερα αυτά περιλαμβάνονται οι τζίροι από τις συνδρομές και τις πλατφόρμες όπως Twitch και Facebook Gaming, καθώς και αυτοί από τις πωλήσεις εισιτηρίων και χορηγικών συμφωνιών. Η εταιρεία εκτιμά πως το 2021 πάνω από 800 εκατομμύρια άνθρωποι θα παρακολουθούν eSports με τον αριθμό αυτό να φτάνει το 1 δισ. μέχρι το 2025. Τέλος, τεράστια ανάπτυξη εκτιμά η αγορά πως θα υπάρχει κυρίως στην περιοχή της Ασίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*