Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 45 εκατομμύρια downloads έφτασε το Final Fantasy Brave Exvius

*
Η Square Enix ανακοίνωσε πως το Final Fantasy Brave Exvius έφτασε τις 45 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως και αποφάσισε να το γιορτάσει με ορισμένα δώρα θεματολογίας Final Fantasy II. Από σήμερα και για περιορισμένο χρόνο θα διατίθενται δυνατά units για τους summoners, με χαρακτήρες του Final Fantasy II όπως τους Firion (Neo Vision), Dark Knight Leon (NV Awakenable), Emperor (NV Awakenable) και Thoughtful Sister Maria. Όσον αφορά το Medal Exchange Event, οι παίχτες θα μπορούν να μάχονται ενάντια στον Leviathan, κερδίζοντας Event Points τα οποία ανταλλάζονται για υλικά αναβάθμισης. Τα υπόλοιπα events που ανακοίνωσε η εταιρεία είναι τα FINAL FANTASY II Daily Bonus Challenge, Challenge of the Brave ~Caught Between Virtues and Vices~, Free Weekly 5★/NV Guaranteed 10+1 Summons, 45 Million Download Special Login Bonus και New Global Original Event. Δείτε τις αναλυτικές πληροφορίες στο site της Square Enix.

Το Final Fantasy Brave Exvius είναι ένα free-to-play RPG που κυκλοφόρησε στις 30 Ιουνίου 2016 σε iOS, Android και Amazon Fire.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*