Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 585 εκ δολάρια υπολογίζεται πως θα φτάσουν τα έσοδα του cloud gaming για το 2020

*
Το κέρδος της βιομηχανίας από το cloud gaming θα αυξάνεται ολοένα και περισσότερο και τα πρώτα στοιχεία δείχνουν πως για το 2020 θα «κλείσει» στα 585 εκ. δολάρια. Τα στοιχεία αυτά έρχονται από μια έρευνα της Newzoo, η οποία και σημειώνει πως τα 2/3 θα έρθουν από δυτικές αγορές με αυτές της Αμερικής και της Ευρώπης να «γεννούν» το 39% και 29% αντίστοιχα. Για λόγους σύγκρισης, να πούμε πως το 2019, το cloud gaming δημιούργησε έσοδα της τάξης των 170 εκ. δολαρίων, ενώ οι έρευνες δείχνουν ότι ο αριθμός αυτός θα αγγίξει τα 4.8 δισ. δολάρια το 2023.

Στην έρευνα σημειώνεται η ανάπτυξη που αναμένεται λόγω του Project xCloud (που ξεκινάει τη λειτουργία του στις 15 Σεπτεμβρίου), της συνεργασίας της Ubisoft με την Parsec, καθώς και την δραστηριοποίηση αρκετών εταιρειών τους τελευταίους μήνες σε αυτό το κομμάτι του entertainment. Δείτε ένα σχετικό infographic της Newzoo στη συνέχεια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*