Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 6 εκ. οι πωλήσεις της σειράς Nioh σε όλες τις αγορές του πλανήτη

*
Η Koei Tecmo ανακοίνωσε πως οι ψηφιακές και physical πωλήσεις της σειράς Nioh ξεπέρασαν τα 6 εκ. αντίτυπα παγκοσμίως. Το νέο αυτό milestone έρχεται μόλις 5 μήνες μετά τον προηγούμενο στόχο των 5 εκ. απεσταλθέντων αντιτύπων, κάτι που σημαίνει πως τα παιχνίδια συνεχίζουν να πηγαίνουν αρκετά καλά. Πριν από μερικές ώρες ξεκίνησε μάλιστα και η διάθεση των Nioh: Complete Edition και Nioh 2: The Complete Edition μέσα από το Epic Games Store, για να πιάσει η εταιρεία ακόμη μεγαλύτερο κοινό. Όσοι αγοράσουν το Nioh: Complete Edition θα πάρουν bonus το Fujin Helmet, ενώ όσοι αγοράσουν το Nioh 2: The Complete Edition θα πάρουν bonus το Raijin Helmet. Το πρώτο Nioh κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2017 στο PS4 και ακολούθησε η έκδοση του PC τον Νοέμβριο της ίδιας χρονιάς. Το Nioh 2 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2020 στο PS4 και ακολούθησε τον φετινό Φεβρουάριο η έκδοση του PC. Τον ίδιο μήνα κυκλοφόρησε και το Nioh Collection με remastered εκδόσεις των δύο τίτλων για το PS5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*