Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 60Hz οι τίτλοι του N64 στο Nintendo Switch Online για την ευρωπαίκή αγορά

*
H Nintendo επιβεβαίωσε ότι αναφορικά με τις μελλοντικές προσθήκες στην υπηρεσία Nintendo Switch Online, οι Ευρωπαίοι καταναλωτές θα έχουν πρόσβαση στις εκδόσεις των παιχνιδιών του N64 που τρέχουν στα 60hz. Ο προβληματισμός για το τι επρόκειτο να συμβεί ήρθε στην επιφάνεια πριν λίγες ημέρες, όταν κατά τη διάρκεια του πρόσφατου Nintendo Direct, στα ευρωπαϊκά streams παρουσιάστηκαν εκδόσεις των τίτλων του N64 που έτρεχαν στα 50hz.

"Όλα τα παιχνίδια του Nintendo 64 που θα περιλαμβάνονται στο Nintendo Switch Online + Expansion Pack θα είναι διαθέσιμα σε αγγλικές εκδόσεις και θα τρέχουν στα 60Hz. Επιλεγμένα παιχνίδια θα δίνουν την επιλογή αναπαραγωγής στην original ευρωπαϊκή έκδοση PAL, με επιλογές γλώσσας", αναφέρει η ανακοίνωση της ιαπωνικής εταιρείας. Οι προσθήκες αναμένεται να πραγματοποιηθούν στα τέλη Οκτωβρίου και αρχικά, ο σχετικός κατάλογος θα περιλαμβάνει τα Super Mario 64, Mario Kart 64, Star Fox 64, Yoshi’s Story, The Legend of Zelda: Ocarina of Time, Mario Tennis, Dr Mario 64, Sin & Punishment και WinBack. Θα ακολουθήσουν τα Banjo-Kazooie, Paper Mario, Pokémon Snap, The Legend of Zelda: Majora’s Mask, Kirby 64: The Crystal Shards, Mario Golf και F-Zero X.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*