Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα 96,8 εκ. έφτασαν οι αποστολές του PS4 στα καταστήματα

*
Η Sony ανακοίνωσε πως έχει στείλει μέχρι και τις 31 Μαρτίου 96,8 εκατομμύρια κονσόλες PS4 στα καταστήματα όλου του κόσμου, αλλά και σημαντική άνοδο στους συνδρομητές PlayStation Plus. Μάλιστα, το πρώτο τρίμηνο περιελάμβανε μόνος του τα 2,6 εκατομμύρια από τον παραπάνω αριθμό, σημειώνοντας μια μικρή αύξηση σε σχέση με την ίδια ακριβώς περίοδο πριν από ένα χρόνο. Μέσα σε όλο το οικονομικό της έτος του 2018, η Sony έστειλε 17,8 εκατομμύρια κονσόλες στα ράφια των καταστημάτων, αριθμός μικρότερος κατά 1,2 εκατομμύρια από το 2017, αλλά λίγο πάνω από τις προβλέψεις των 17,5 εκατομμυρίων που είχε γίνει στην αρχή της χρονιάς. Η ιαπωνική εταιρεία προβλέπει πως θα πουλήσει 16 εκατομμύρια κονσόλες PS4 μέσα στο οικονομικό έτος 2019 που ξεκίνησε από την 1η Απριλίου 2019 και ολοκληρώνεται στις 31 Μαρτίου 2020.



Όσον αφορά στα υπόλοιπα στατιστικά, οι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus έφτασαν τα 36,4 εκατομμύρια μέχρι και τα τέλη του Μαρτίου, σημειώνοντας αύξηση 2,2 εκατομμυρίων σε σχέση με την περσινή χρονιά. Στο τέταρτο τρίμηνο του περσινού οικονομικού έτους, πουλήθηκαν 54,7 εκατομμύρια αντίτυπα παιχνιδιών PS4, σημειώνοντας άνοδο κατά 2,7 εκατομμύρια σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο. Το 45% αυτών των πωλήσεων ήρθε από digital downloads, σε σχέση με το 43% της περσινής περιόδου. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*