Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά νέο MMO στο σύμπαν της σειράς Aliens

*
Η αποκάλυψη του Alien: Blackout αποδείχτηκε μια μικρή τραγωδία για τους θαυμαστές της σειράς, μιας και η ανακοίνωση πως θα κυκλοφορήσει μόνο στα κινητά, απογοήτευσε σχεδόν τους πάντες. Η αναμονή για έναν νέο AAA τίτλο Alien θα κρατήσει λίγο παραπάνω, αλλά υπάρχει μια μικρή ελπίδα στον ορίζοντα με την FoxNext Games να ανακοινώνει πως η Cold Iron Studios δουλεύουν πάνω σε ένα νέο παιχνίδι Alien, το οποίο όμως θα κατατάσσεται στην κατηγορία των MMO. Τα κακά νέα είναι πως δεν υπάρχουν αρκετά νέα για να σας μεταφέρουμε σχετικά με αυτόν τον τίτλο, τα καλά νέα όμως είναι πως (τουλάχιστον για την ώρα) το παιχνίδι προορίζεται για τις κονσόλες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στα σπίτια μας, δηλαδή PlayStation 4 και Xbox One (και PC φυσικά). Ακόμα κι αν αυτό δεν ικανοποιεί το κοινό που περιμένει υπομονετικά ένα νέο single player παιχνίδι Alien, αποτελεί τουλάχιστον μια ένδειξη πως η παραγωγή νέων τίτλων της σειράς είναι κάτι που απασχολεί την FoxNext Games, υπεύθυνη εταιρία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών (μεταξύ άλλων) της Twentieth Century Fox και του Fox Networks Group.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*