Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα σκαριά τίτλος βασισμένος στο επιτραπέζιο Warhammer Age of Sigmar

*
Η Frontier Developments ανακοίνωσε συνεργασία με την Games Workshop για την ανάπτυξη τίτλου που θα είναι βασισμένος στο επιτραπέζιο παιχνίδι Warhammer Age of Sigmar. Η Frontier, στο πλαίσιο της αποκάλυψης της νεότερης οικονομικής της αναφοράς, ανακοίνωσε πως εξαγόρασε τα δικαιώματα του IP για την ανάπτυξη και την κυκλοφορία ενός real-time strategy game που θα αποτελεί τη μεταφορά του γνωστού επιτραπέζιου.

Το Warhammer Age of Sigmar είναι η νεότερη έκδοση της σειράς και περιέχει τους Grand Alliances of Order, Chaos, Death και Destruction. Για την ώρα το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα κυκλοφορήσει για PC και κονσόλες μέχρι και το τέλος του οικονομικού έτους 2023 (μέχρι 31 Μαΐου 2023).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*