Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα τέλη Μαρτίου η open beta για το League of Legends: Wild Rift στην Αμερική

*
Το League of Legends: Wild Rift είναι πλέον έτοιμο για να συστηθεί στο αμερικανικό κοινό, με την open beta του mobile MOBA να διεξάγεται στην Βόρεια και Νότια Αμερική στις 29 Μαρτίου.

Η open beta του παιχνιδιού θα επιτρέψει στους παίκτες να πολεμήσουν εντός του Summoner’s Rift, με τους αγαπημένους τους champions καθώς και να αγοράσουν skins από το in-game store. Όσοι Αμερικάνοι παίκτες έχουν δημιουργήσει ευρωπαϊκό λογαριασμό για να παίξουν νωρίτερα το League of Legends: Wild Rift και θέλουν να επιστρέψουν στο region τους, η Riot έχει δημοσιεύσει τις απαιτητές οδηγίες στον επίσημο blog της.

Το League of Legends: Wild Rift είναι η μεταφορά του διάσημου παιχνιδιού MOBA της Riot Games σε συσκευές mobile και κονσόλες, ωστόσο το Wilf Rift πρόκειται για ένα παιχνίδι εξολοκλήρου σχεδιασμένο από την αρχή και όχι ένα τυπικό port του τίτλου. Το Wild Rift προσφέρει ένα νέο user interface, υποστήριξη για dual-stick control, ενώ οι μάχες θα είναι στο πλαίσιο ενός κλασικού 5-v-5 game με στόχο να φτάνουν σε διάρκεια τα 15-20 λεπτά.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*