Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Codemasters μέχρι το 2027 τα δικαιώματα του WRC

*
Η Codemasters ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων για τα επίσημα WRC videogames από το 2023 έως και το 2027. Η εταιρεία θα διαχειρίζεται ακόμη τα eSports τουρνουά, αλλά και όλα τα επίσημα σχετικά events. Η σειρά WRC ήταν στα χέρια της BigBen Interactive και της Milestone και η Codemasters θα κυκλοφορήσει στη νέα εποχή της σειράς τους τίτλους της για PC, κονσόλες και φορητές συσκευές. Το πρώτο WRC videogame της Codemasters θα κυκλοφορήσει μέσα στο οικονομικό έτος 2023-2024 που τελειώνει τον Μάρτιο του 2024. Μέχρι να ισχύσει αυτή η εξέλιξη πάντως, η BigBen Interactive θα συνεχίσει να χειρίζεται τα δικαιώματα της σειράς και θα κυκλοφορήσει όσα νέα games προλάβει. Τέλος, υπενθυμίζεται πως το τελευταίο επίσημο WRC game της Codemasters ήταν το Colin McRae Rally 3 το 2002.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*