Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Codemasters πέρασε η Slightly Mad Studios, developer του Project CARS

*
Η Codemasters ανακοίνωσε την εξαγορά της Slightly Mad Studios, developer της σειράς Project CARS. Πλέον ο publisher πρόσθεσε στη βιβλιοθήκη του ένα από τα πλέον δυναμικά racers της αγοράς, αλλά και έναν blockbusterικό τίτλο που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί και δεν αποκλείεται να είναι το φημολογούμενο Fast & Furious.

Το Project CARS franchise έρχεται να προστεθεί στα DIRT, GRID και F1, επίσης ιδιοκτησία της Codemasters. O Ian Bell, ιδρυτής και Chief Executive της Slightly Mad Studios, περιγράφει την εξαγορά ως μια πολύ καλή ευκαιρία να δημιουργηθεί μια σχέση που βασίζεται στη δημιουργικότητα. Απο πλευράς μας, ελπίζουμε οι δυο εταιρείες να πατήσουν τέρμα το γκάζι και να μας προσφέρουν πολλά ενδιαφέροντα παιχνίδια.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*