Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της EA η Glu Mobile έναντι 2.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων

*
Η EA προχώρησε στην εξαγορά της Glu Mobile έναντι 2.1 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον. Το deal θα φέρει στους μετόχους της Glu 12.50 δολάρια ανά μετοχή, τιμή που είναι 36% πάνω σε σχέση με αυτή που είχε την Παρασκευή με το κλείσιμο του Χρηματιστηρίου. Ο Andrew Wilson, CEO της ΕΑ, τόνισε πως η κίνηση αυτή θα φέρει στο portfolio της ΕΑ ακόμη περισσότερα games για κινητά και tablets, ενώ σημείωσε πως αναμένει αυτή η κίνηση να φέρει σημαντικά έσοδα στην εταιρεία, αφού θα προσθέσει αυτόματα σχεδόν 100 εκατομμύρια παίκτες. Η Glu έχει 800 υπαλλήλους, με τους 500 από αυτούς να εργάζονται στα γραφεία της σε San Francisco, Foster City, Toronto και Hyberabad. Η διαδικασία της εξαγοράς αναμένεται να ολοκληρωθεί (με τις σχετικές εγκρίσεις) με το κλείσιμο του οικονομικού τριμήνου της ΕΑ, στις 31 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*