Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Embracer Group οι Easybrain και Aspyr Media

*
Η Embracer Group ανακοίνωσε πολύ σημαντικές εξελίξεις το πρωί της Τετάρτης και μετά την εξαγορά της Gearbox, σημείωσε και κάτι ανάλογο για τις Easybrain και Aspyr Media. Σχετικά με την Aspyr Media, η Embracer Group θα αποκτήσει τόσο την ίδια, όσο και την Saber Interactive, μαζί με τους 140 υπαλλήλους τους. Μετά την εξαγορά, η Saber Interactive θα συνεχίσει να είναι αυτόνομη μεν, υπό νέα ιδιοκτησία δε. Και οι δύο πλευρές δήλωσαν ενθουσιασμένες από αυτήν την εξέλιξη σε σχετικές τους δηλώσεις. Η περίπτωση της Easybrain έκλεισε πιο γρήγορα, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν μετά από 2 μήνες συζητήσεων. Η Easybrain είναι ένας developer για mobile game που εστιάζει σε παιχνίδια γρίφων με διαφημίσεις σε διάφορα σημεία. Πάνω από 750 εκατομμύρια χρήστες έχουν εγκαταστήσει κάποιο από τα 15 games της σε συσκευή τους.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*