Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Epic Games η Psyonix και το Rocket League

*
H Epic Games ανακοίνωσε την εξαγορά του indie studio Psyonix, γνωστό για την τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού Rocket League. Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η Psyonix θα έχει περισσότερη βοήθεια στο να υποστηρίξει περισσότερο το competitive eSports πρωτάθλημα για το παιχνίδι της, ενώ μέχρι τα τέλη του 2019 ο τίτλος θα βρίσκεται και στο Epic Game Store. Όπως φαίνεται, η εξέλιξη αυτή θα εξαφανίσει το Rocket League από το Steam, ωστόσο οι παίκτες που το έχουν αγοράσει από εκεί θα συνεχίσουν να έχουν κανονική υποστήριξη, καθώς και έξτρα περιεχόμενο και patches. Κάτι τέτοιο τουλάχιστον (για τα της απόσυρσης), αφήνει να εννοηθεί η Epic Games σε πρόσφατη δήλωσή της. Περισσότερες πληροφορίες για το deal δεν έγιναν γνωστές. Η Psyonix έχει μεταφέρει την έδρα της στο San Diego από το 2009 και στην παρούσα φάση έχει 130 υπαλλήλους. Το Rocket League έχει πάνω από 57 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*