Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της THQ Nordic η σειρά Expeditions

*
Η THQ Nordic ανακοίνωσε την απόκτηση των πνευματικών δικαιωμάτων της σειράς παιχνιδιών Expeditions, κατόπιν ολοκλήρωσης της σχετικής συμφωνίας με την Logic Artists, που έχει έδρα την Κοπενχάγη. Πιο συγκεκριμένα, τα “Expeditions: Conquistador”, “Expeditions: Viking” και τα σχετικά DLCs περνάνε στα χέρια της THQ Nordic. Επιπλέον, Logic Artists και THQ Nordic συμφώνησαν στην έναρξη της ανάπτυξης ενος τρίτου παιχνιδιού που θα ονομάζεται “Expeditions:”-Universe. Το Expeditions: Conquistador τώρα, διαδραματίζεται τον 16ο αιώνα, όταν Ισπανοί εξερευνητές και στρατιώτες, φτάνουν στις ακτές τις Αμερικής αναζητώντας χρυσάφι και δόξα, όμως έρχονται αντιμέτωποι με πείνα, ασθένειες και επικίνδυνα άγρια ζώα. Το Expeditions: Viking, μεταφέρει τους παίκτες στο 790μ.Χ. και έχει να κάνει με τις περιπέτειες μια ομάδας Νορβηγών πολεμιστών που πραγματοποιούν απόβαση στις ακτές της Αγγλίας. Μπορεί η ιστορία να έχει ξεχάσει τα ονόματά τους, όχι όμως και τις πράξεις τους. Είστε ο αρχηγός της ομάδας και καλείστε να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*