Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια της Tencent η πλειοψηφία των μετοχών της Yager, developer του Spec Ops The Line

*
Ο όμιλος Tencent ανακοίνωσε πως πλέον έχει στην ιδιοκτησία του ένα μεγάλο μερίδιο της Yager, της εταιρείας ανάπτυξης του Spec Ops The Line.

Η κινέζικη εταιρεία είχε απόκτηση ένα μικρό κομμάτι της γερμανικής εταιρείας τον Φεβρουάριο του 2020. Στόχος της Tencent είναι να ενισχύσει την χρηματοδότηση για το free-to-play multiplayer game The Cycle, καθώς και για μελλοντικά project της Yager.

Η πληροφορία αυτή παρουσιάστηκε σε συνέντευξη που έδωσε ο υπεύθυνος της Yager, Timo Ullmann μέσω του gameswirtschaft.de. Ο Ullmann αναφέρει πως η κίνηση αυτή έρχεται με την επανακυκλοφορία του The Cyrcle και πως η επένδυση της Tencent θα εξασφαλίσει επιπλέον πόρους για ένα νέο παιχνίδι που θα ανακοινωθεί στο προσεχές μέλλον.

Η Yager είναι η πρόσφατη προσθήκη της Tencent σε ιδιοκτησία καθώς ήδη έχει στην κατοχή της εταιρείες όπως Ubisoft, Epic Games, Remedy, Sumo, Marvelous, Dontnod, Klei, Platinum, Bohemia Interactive, Roblox, Krafton, Funcom, Sharkmob και Riot Games.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*