Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στα χέρια των developers η υποστήριξη cross-play στο PS4

*
Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, η λειτουργία cross-play του PS4 έχει βγει από τη φάση beta. Τα νέα δεν έρχονται από κάποια επίσημη πηγή, αλλά από το Wired. Πρακτικά, το PS4 υποστηρίζει πλέον cross-play σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αρκεί ο εκάστοτε developer να θέλει να χρησιμοποιήσει την εν λόγω λειτουργία.

Λέγεται οτι το Call of Duty: Modern Warfare, που θα λανσαριστεί στις 25 Οκτωβρίου 2019, θα είναι ο πρώτος τίτλος που θα εκμεταλλεύται το χαρακτηριστικό αυτό. Ένα ακόμα παιχνίδι θα είναι το PlayerUnknown’s Battlegrounds με cross-play ανάμεσα σε PS4 και Xbox One. Σίγουρα πρόκειται για μια κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση και σας θυμίζουμε οτι λειτουργία cross-play υπάρχει ήδη στο Fortnite και το Rocket League.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*