Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σταμάτησε η παραγωγή του PS3 στην Ιαπωνία

*
Σύμφωνα με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα του ιαπωνικού τμήματος του PlayStation, η παραγωγή του PlayStation 3 σταμάτησε για την Ιαπωνία. Το μοντέλο των 500 gigabyte θα είναι το μοναδικό που θα κυκλοφορεί στην ιαπωνική αγορά μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Να υπενθυμίσουμε πως το PlayStation 3 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2006 με τον διάδοχό του, το PlayStation 4, να διατίθεται αρκετά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το Νοέμβριο του 2013 για Αμερική και Ευρώπη, ενώ λίγους μήνες μετά, στις 22 Φεβρουαρίου του 2014, κυκλοφόρησε και στην Ιαπωνία.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • GamingFun
    • Αυτά τα νέα για το PS3 παρόλο που είναι δυσάρεστα, είναι όμως αναμενόμενα.
      Ξεκίνησε η αρχή του τέλους για το PS3 (μπορεί να πει κανείς πως έχει αρχίσει πολύ καιρό πριν, αλλά ας το πιστεύω έστω και λανθασμένα).
      Όσοι gamers μείναμε μόνο με το PS3 δεν πειράζει.
      Καταρχάς, έχει μια τεράστια βιβλιοθήκη από games και κατά δεύτερον μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αναβαθμιστούμε κάποια στιγμή.
      Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία...

    • Nightwish
    • Αγαπημένη κονσόλα. Και κατά την γνώμη μου πολύ αδικημένη.Πανίσχυρη για την εποχή της , ακόμα και σήμερα(μην ξεχνάμε στο πρώτο επεισόδιο του Person of Interest της πέμπτης season , το 2016, έγινε μνεία στην αρχιτεκτονική του και στην δύναμη του). Αγαπημένη στιγμή το Metal Gear Solid 4 : Guns of the Patriots...το καλύτερο παιχνίδι της γενιάς αυτής και της κονσόλας.

*