Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στελέχη της Naughty Dog μεταφέρονται στην Infinity Ward

Οι Taylor Kurosaki (lead narrative designer) και Jacob Minkoff (lead game designer) αποφάσισαν να αποχωρήσουν από την Naughty Dog και να συμπεριληφθούν στο δυναμικό της Infinity Ward. Αμφότεροι δήλωσαν ευχαριστημένοι για την καινούργια τους δουλειά μέσω Twitter, ενώ είναι η έκτη και η έβδομη αντίστοιχα σημαντική αποχώρηση από την Naughty Dog από τον Μάρτιο του 2014.



Ο Kurosaki ήταν ο cinematic production lead για το Uncharted 3 και editor για το Uncharted 2, ενώ ο Minkoff ήταν lead designer για το Uncharted 3 και το The Last of Us. Από την άνοιξη που μας πέρασε έχουν ακόμα αποχωρήσει από το στούντιο οι Justin Richmond, Amy Hennig, Nate Wells, Michael Knowland και Todd Stashwick.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
9 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • Tobajaras
    • Όλα μια χαρά πάνε, θα βγει η Hennig και θα πει "τώρα που έχω χώρο θα βγάλω το τελευταίο Legacy of Kain, οι πρώην εργαζόμενοι της Naughty Dog έφυγαν για να το φτιάξουμε όλοι μαζί" και επιτέλους θα εκπληρωθεί η προφητεία.

      ...Ε?

      Τι εννοείς "δεν παίζει"?

    • AnimaPura
    • Το θέμα είναι γιατί φεύγουν. Ίσως να θέλουν να ακολουθήσουν κάτι διαφορετικό μετά την κατάκτηση τόσων βραβείων με το The Last of Us, αλλά δεν μιλάμε μόνο για όσους ασχολήθηκαν με αυτό, αλλά και κόσμο από το team του Uncharted franchise.
      Πιστεύω πως θα μάθουμε το φθινόπωρο ή στις αρχές του χειμώνα, όταν θα σφίξουν οι... πωποί και θα πιάσουν όλοι δυνατούς ρυθμούς δουλειάς.

    • GamingFun
    • Το θέμα είναι τι συμβαίνει αν τελικά κάτι συμβαίνει. Μακάρι όλες αυτές οι αποχωρήσεις να μην επηρεάσουν τις επερχόμενες δημιουργίες. Βέβαια δεν υπάρχει κάποιος λόγος να ανησυχεί κανείς για τη Naughty Dog με το ιστορικό που έχει. Αλλά από την άλλη όταν φτάνει κανείς στην κορυφή πιθανότατα μετά κινδυνέψει να πέσει. Οπότε μήπως και η εταιρία αυτή έφτασε στην κορυφή και τώρα αρχίζει να παίρνει την κατηφόρα; Λογικά αυτή η υπόθεση είναι απίθανη και μακάρι να παραμείνει έτσι. Μην τους γρουσουζέψω ο γρουσούζης. Φτου-φτου κακό μάτι να μην τους πιάσει.

    • djprogres
    • Είναι λογικο να γινονται αυτές οι "μεταγραφες" σε ατομα σαν και αυτά διοτι μετα από τις επιτυχημένες κυκλοφοριες των uncharted και ειδικα του Last of us εχουν ανεβει οι ''μετοχες τους που λενε'' και δεχονται υψηλες οικονομικες προτασεις αλλα και υψηλότερες θεσεις από αυτές που ειχαν..λογικο καποιοι να κοιτανε και την καριερα τους..

      Ετσι κι αλλιως η Naughty Dog και η Santa Monica εχουν αναρτηση αγγελιες και προσλαμβανουν ξανα καινουργια ατομα..(Η ND είναι ειδη 230+ ατομα και στη SMS 150+ μετα τις προσφατες απολυσεις εχοντας ''δανεσει'' 70 περιπου ατομα στην Ready at Dawn για το The Order 1886)

    • bill_dep
    • Υπερβολες. Δεν παει να πει πως επειδη εφυγαν 2-5-10 ατομα χαλασε η εταιρια. Λογικο ειναι να γινονται αυτα οπως εχει γινει και σε απειρες αλλες εταιριες απλα επειδη δεν ειναι τοσο μεγαλες δεν βγαινει προς τα εξω. Σε μια ομαδα με 300 ατομα δεν εγινε και τπτ να αλλαξουν μερικοι.

    • BigDaddy
    • Καποια στουντιο εχουν προσφερει παιχνιδια διαμαντια κανενα στουντιο δεν ειχε προβλημα ουτε το στουντιο των 300 ουτε των 200 ουτε των 50 ατομων.Τωρα γιατι μερικοι θελουν παλι να υιοθετουν φαντασιες της κακης συμφορας επειδη εφυγε αλλο ενα ατομο μονο αυτοι ξερουν.
      GamingFun ειπες "Μην τους γρουσουζέψω ο γρουσούζης. Φτου-φτου κακό μάτι να μην τους πιάσει."
      ( μη αγχωνεσε ειδε ο κοσμος ποσο προβλημα ειχε η ND με το trailerακι στην Ε3 :P)
      και Πιστεψε με γρουσουζης δεν εισαι υπαρχουν ομως ατομα που θελουν κακο ματι να την πιασει :P (αυτη ειναι η χαρα τους) ειδικα οταν βλεπουν γραφικα uncharted 4 και ακομα ελπιζουν οτι θα εχει προβλημα μια τετοια εταιρια επειδη αλλος ενας εφυγε. Ξεχνανε ομως οτι συγχρονως καποιοι αλλοι νεοι εξισου καλοι και με ορεξη ερχονται.

*