Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στελέχη του PlayStation είχαν άγνοια για τη συμφωνία με τη Microsoft μέχρι τις επίσημες ανακοινώσεις

*
Τα νέα σχετικά με τη συμφωνία ανάμεσα σε Microsoft και Sony για τη συνεργασία σε cloud-based gaming solutions προκάλεσαν έκπληξη όχι μόνο στο ευρύ κοινό, αλλά και στους ίδιους τους υπαλλήλους του τμήματος PlayStation. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε ρεπορτάζ του Bloomberg, οι αποφάσεις πάρθηκαν από τη Sony και πολλοί από το συγκεκριμένο τμήμα δεν γνώριζαν τίποτα για τη συμφωνία, μέχρι να πραγματοποιηθούν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Λέγεται μάλιστα οτι οι συζητήσεις μεταξύ Microsoft και Sony ξεκίνησαν το 2018 και η ιαπωνική εταιρεία προτίμησε να μην περιλάβει στο μεγαλύτερο μέρος τους εκπροσώπους του PlayStation. Πλέον, με βάση ανώνυμες αναφορές, οι διευθυντές έχουν αναλάβει να καθησυχάσουν τους υπαλλήλους, διαβεβαιώνοντάς τους πως τα πλάνα της εταιρείας για την επόμενης γενιάς κονσόλα παραμένουν ως είχαν.


Σκοπός είναι η συμφωνία να αποφέρει οφέλη και για τις δύο εταιρείες. Ως ένδειξη μπορεί να θεωρηθεί η αύξηση της τιμής των μετοχών της Sony μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*