Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη Νέα Υόρκη μας μεταφέρει το The Division 2: Warlords of New York (trailer)

Η Ubisoft δημοσίευσε το επίσημο trailer για το νέο expansion του Tom Clancy’s The Division 2, το The Division 2: Warlords of New York. Μέσω ενός cinematic trailer που έχει δημιουργηθεί με τη βοήθεια της game engine η εταιρεία μας παρουσιάζει το νέο storyline.

Το νέο expansion ονομάζεται Warlords of New York και οι παίκτες επιστρέφουν στην αμερικανική μεγαλούπολη, εκεί όπου διαδραματίστηκαν τα γεγονότα του πρώτου παιχνιδιού. Αυτή τη φορά επίκειται μια νέα επίθεση με χημικά όπλα. Ένας πρώην πράκτορας της Division, ο Aaron Keener έχει αλλάξει στρατόπεδο και έχοντας ως σύμμαχους μια ομάδα κακοποιών, έχει καταφέρει να ελέγξει το Manhattan. Αποστολή των παικτών είναι να τον κυνηγήσουν, όμως πρώτα πρέπει να βγάλουν από τη μέση αρκετούς ακόμα πρώην πράκτορες.


Η περιοχή που θα πρέπει να εξερευνήσουν οι παίκτες χωρίζεται σε τέσσερα τμήματα. Two Bridges, Civic Center, Battery Park και Financial District. Σύμφωνα με τον Nick Scurr, παραγωγό της Ubisoft, ο χάρτης του παιχνιδιού αποτελεί 1:1 απεικόνιση της πραγματικότητας.

Με το expansion προστίθεται στο παιχνίδι ένα νέο progression system και επεκτείνεται το τέλος του. Το “Seasons” είναι μια συλλογή από endgame activities που προσφέρουν νέο σενάριο, νέους στόχους και ανταμοιβές. Το expansion μπορεί να παιχτεί είτε single-player είτε co-op. Το level cap έχει ανέβει στο 40.

Το The Division 2 κυκλοφορεί για PC, PlayStation 4, Xbox One. Από 17 Μαρτίου θα είναι διαθέσιμη η αντίστοιχη έκδοση για Google Stadia που θα προσφέρει cross play με PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Massive Entertainment

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*