Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Στη δημοσιότητα gameplay clips από το Duke Nukem Forever που ακυρώθηκε

*
Το Duke Nukem Forever ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2001 και κάποια gameplay clips του βγήκαν τώρα στη δημοσιότητα. Σε αυτά περιλαμβάνονται σκηνές από την περιοχή του casino που παρουσιάστηκε στο gameplay trailer της χρονιάς εκείνης. Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, ο αντιπρόεδρος της 3DRealms, Frederik Schreiber, είχε δηλώσει πως το παιχνίδι είχε φτάσει στο 90% της ολοκλήρωσής του και πως είχε διάρκεια περί της 14-16 ώρες. Στον τίτλο οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να συναντήσουν NPCs, να λύσουν γρίφους και να ανακαλύψουν τι συμβαίνει γενικότερα στο περιβάλλον, αντιμετωπίζοντας πάντα όλες τις σχετικές απειλές. Μέχρι να μάθουμε κάποια στιγμή αν υπάρχει οριστική πιθανότητα επιστροφής του project, δείτε τα δύo gameplay clips, μέσα από τους παρακάτω players.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*